Altijd Larstig & Rob Gasd'rop

KERMIS, KANTINE OF CARNAVALSTENT, MET ALTIJD LARSTIG & ROB GASD'ROP (AL&RG) GA JIJ ALTIJD VOOR EEN 10 OP DE SCHAAL VAN GEDONDER. DE FOUTE HITS, TWIJFELACHTIGE MEEZINGERS EN HARDE KNEITERS WORDEN ER IN ZO’N RAP TEMPO DOORGEPOMPT, DAT ZELFS MAX VERSTAPPEN HET NIET KAN BIJHOUDEN.EEN ONGEREMD & ONVERVALST PARTY-DUO: NOOIT CHIQUE, ALTIJD GEZELLIG!
#TEAMATJEVOORDESFEER
AL&RG STAAN BEKEND OM HUN ENERGIEKE, SCHAAMTELOZE EDITS EN VERRASSENDE SAMENWERKINGEN. ZE DOKEN DE STUDIO IN MET O.A. RENÉ KARST, POAR NEEM’N, ZANY, ZWARE JONGENS, RONNIE RUYSDAEL EN DANSADO & DE FEESTNEGER. DE OFFICIËLEHARDSTYLE VERSIE VAN ATJE VOOR DE SFEER BLEEK DE SCHUIM OP HET BIER EN ONTPOPTE ZICH TOT EEN MILJOENEN-HIT OP SPOTIFY.


TOPEVENEMENTEN
’S-NEERLANDSCH GROOTSE EVENEMENTEN LIETEN ZICH AL BETOVEREN IN DE WONDERE WERELD VAN SMAKELOZE KWALITEITSKLAPPERS: X-QLUSIVE HOLLAND, DEFQON.1, EMPORIUM, ZWARTE CROSS ENMEER. TOPLOCATIES ALS GELREDOME, ZIGGO DOME EN STADHUISPLEIN EINDHOVEN LIETEN ZICH AL VAKKUNDIG VERBOUWEN –VOOR ZE HET WISTEN STOND ER EENVERANDA BIJ VOOR EEN EXTRA POLONAISE.