Reguliere kaarten

Trek je klompen maar weer aan en smeer je keel voor een avond vol gezelligheid en feest. We gaan dansen tot we erbij neervallen en genieten van de allerbeste Nederlandse hardstyle op X-Qlusive Holland! Met een kaartje verzeker je jezelf van gegarandeerde escalatie met spectaculaire shows en gastoptredens van eigen bodem.

Reguliere kaart: €69,95*

- Toegang tot X-Qlusive Holland 2023
- Openingstijden: 12:00 - 23:00
- Een avond vol gezelligheid, feest en spectaculaire shows
- De allerbeste oer-Hollandse hardstyle
- Gastoptredens van eigen bodem

*prijs is inclusief servicekosten

Premium kaarten

Wil jij het allerbeste uit je X-Qlusive Holland ervaring halen? Ga dan voor premium en geniet van een onvergetelijke avond! 

Premium kaart: €119,95*

 

- Toegang tot de X-Qlusive Holland premium tribune

- Een premium entree

- Een kluisje voor twee personen

- Een unieke X-Qlusive Holland gadget

*prijs is inclusief servicekosten

Vriendentafel

De vriendentafel is een exclusieve tafel speciaal voor jou en je vrienden. Geniet samen van het beste uitzicht, een flinke dosis extra entertainment binnen jullie eigen ruimte en een retegoede service. 

 

Vriendentafel: €299,95 p.p.*
 
Wat mag je verwachten?
- Een eigen groepstafel voorzien van jullie eigen verzonnen groepsnaam op het exclusieve X-Qlusive Holland vriendendeck (minimaal 10, maximaal 15 personen)
- Een horecapakket gevuld met goudgele rakkers, wijn, fris, water, verse hapjes en diverse feestverhogende middelen
- Een Premium entreeticket voor elk lid van je vriendengroep
- Locker (1 per 2 personen)
- Speciale X-Qlusive Holland vriendentafel gadgets
- Een warm onthaal door onze hostessen

*prijs is inclusief servicekosten

Extra's

Nog meer X-Qlusive Holland? Dat kan! Met deze extra's heb je echt alles om jouw X-Qlusive Holland ervaring nog beter te maken:


- Reuzenrad: Dé plek om te genieten van het beste uitzicht op X-Qlusive Holland. En natuurlijk is elk rondje weer anders!

- Busreizen: Maak het jezelf gemakkelijk en reis comfortabel en veilig naar X-Qlusive Holland met een van onze bussen. Deze vertrekken vanuit verschillende steden in Nederland, dus er is altijd een vertrekpunt bij jou in de buurt.

- Kluisjes: Wil je jouw Hollandse outfit in volle glorie showen zonder met je spullen rond te moeten sjouwen? Huur dan een kluisje op X-Qlusive Holland en berg je spullen veilig op.